Ny uke - endelig.
Denne uken er det mye jobbing, samt kurs på meg. Her må jeg ha med meg mat eller så kjøper jeg noe dyrt eller går lenge uten å spise. Jeg passer alltid på å ha med meg noe frukt i vesken, dette må jeg fortsette med. Ellers er det bruke-opp det vi har i skapet og sparing som råder her i huset.
Sansynligvis skal vi grille en av dagene, men da tar vi et billig alternativ i butikken, og jeg velger kanskje falaffel. Dette ser vi litt ann. Spar har tilbud på kjøttdeig denne uken, til 19,90, så det kan vi kjøpe inn litt av for å ha i frysen. Kjøttdeig er en slik ting som går i huset vårt, uten at jeg egentlig liker det. Rema har kommet med sin egen grillavis, så kanskje vi går innom der for litt grillmat en av dagene - det er den butikken som er åpen om kvelden når jeg er ferdig på jobb og må vente på bussen.
Obsen har 40% på all frukt og grønt, så her kommer vi nok til å handle litt også. Det er alltid mulig å fryse ned dette. Kanskje vi kan kjøpe inn noe som vi kan fryse ned å bruke i smoothies til frokost.
Ukens meny ser slik ut:
Mandag: Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot til
TIrsdag: Pølse og pommesfrites til gutta (ja, de må jo få velge litt de også, jeg skal på jobb)
Onsdag: Grille? Hvis ikke - tomatsuppe
Torsdag: Fiskegrateng med råkostsalat og poteter
Fredag: Laks, med hvitløksfritert spinat og stekte poteter
Lørdag: Hjemmelaget pizza, grøt til gutta?
Søndag: Kylling, ris og salat
Mandag: stekt ris med kylling og grønnsaker
Alt har vi hjemme, bortsett fra grillmaten.
3 kommentarer:
Hvordan hvitløksfriterer du spinat? jeg har det for meg at spinat er noe jeg burde spist mer av, men jeg er ikke så glad i det...
Aah, herlig meny og så flink du er til å planlegge:)
Vi spiste fiskeboller i hvitsaus idag.. en ekte slager:)
Mer grillstæsj på Rema er bra.. ;)
Takk for ideer:)
Hilde:
Man tager så mye hakket hvitløk man vil. Freser dette i smør eller olje. Så har man oppi spinat, og damper til spinaten faller sammen.
Syns spinat er godt når jeg tenker på alle de gode næringsstoffene i det.
Legg inn en kommentar