lørdag 21. april 2007

Fotball og Kos

Like sikkert som at vår betyr hestehov, betyr også vår - Fotball!
Årets tippeliga begynte igjen for 2 uker siden, med alle de kjente navnene og de samme forventnignene for alle lag; Vi skal vinne serien i år.

Uansett hvordan det ender, er det tv2 som sender fotballen i år, siden de har kjøpt rettighetene på å sende tippeligaen. De satser også endel på fotball, bla annet åpnet de den nye kanalen tv2 sport. Men, som alle andre steder tv2 satser, ligger også denne kanalen på det digitale bakkenettet (noe jeg egentlig skjønner ganske godt) og man må ha parabol eller kabeltv for å få inn kanalen.
Sendingsskjemaet for hver runde helg nå ser sånn ut:
Lørdag: kl19.00 - Åpning av runden med 1 kamp på tv2 Sport.
Søndag: kl 18.00 - 4 kamper, (det er dette som er igjen av den orginale runden.) kl. 20.00 1 kamp, alt går på tv2, men sendingen begynner 19.00 og de viser ingen mål før etter kampene er ferdig.
Mandag: kl 19.00 - avslutning, 1 kamp på Zebra

Jeg hater dette! Jeg missliker det så sterkt at jeg nesten ikke orker å se på, jeg velger ofte heller å oppdatere meg på nett den dagen laget mitt spiller. I 2004, da jeg for alvor falt for sporten, og i 2005 var det som regel sånn at alle kampene ble spilt søndagen. Bortsett fra evt. en litt senere og/eller på mandagen. De sendte målene direkte under fotball ekstra og kom det ikke raskt nok kunne man alltids switche til Nrk...
Den gang var det kos å se fotball, følge med på sitt lag samtidig som man får oppdateringer på de andre lagene og hvordan det ligger ann. Den gang var det søndag og fotball som vår og hestehov.

Hvor er kosen nå?
Syns hele greien har tapt seg etter at tv2 fikk makten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heilt enig!! Jævla TV2... Litt d samme som når TV3 tok over Formel 1, men dær e d all reklamen så ødelegg:P Ka2