mandag 7. mai 2007

Jobbklubb

Onsdag 25.April begynte jeg på jobbklubb gjennom Nav, og AOF.
Det er nesten det samme som jobbsøkerkurs, men vi skal i tilegg ha praksisplass i 6 uker i en bedrift vi vil jobbe i selv. På den måten har de som har jobbet lenge i ett yrke og som føler seg lei/sliten prøve ut noe nytt om de vil, men også jeg som ikke vil jobbe som det jeg er utdanna som kan få prøve noe nytt.

Jeg har alltid sett på arbeidsledige som halvgamle damer uten utdannelse som sitter hjemme i blokkleiligheten sin, og ser på såpeserier hele dagen. Men, etter å ha gått på dette kurset i nesten to uker, innså jeg at det var langt ifra sannheten. Det var ikke en av de 10 personene på kurset som var sånn. De aller fleste var høyt utdannet og bare lei av den jobben de hadde nå.

Jeg har lært kjempe mye av kurset, og anbefaler alle som er arbeidsledig, om enn bare for en liten stund, å prøve dette kurset. Ikke bare har jeg lært hvordan sette opp en CV og jobbsøknad sånn at den skiller seg ut i mengden, jeg har også lært en del om meg selv, og andre mennesker. Og, det har gjort meg klar til å søke jobb, og begynne å jobbe.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hadd væll en mistanke om at du sku førenader meining dær, sku kansje vært litt meir oppmuntranes, men e va litt usekker. Men resultate e jo ikke mindre enn heilt fantasisk, utruli gla på dine vegna..:D Gratulerer ijæn:D Ka2