søndag 25. november 2007

Badet

Vi har som tidligere kjent flytta inn i ett hus som ikke er helt i tipp-topp stand. Jeg har lenge misslikt badet. Syns at det var stygt og ekkelt - men er det ikke det da, når du ikke klarer å åpne døren på skapet fordi den har rustet fast, og på den andre siden ligger det døde fluer sammen med rustne skruer?

Det var brunt, rustent og ekkelt - rett og slett.
Vi reiste på IKEA, og kjøpte ett enkelt og greit baderomssett for 800kr, bestemte oss for at hvis ikke huseier ville ha det, så tok vi det rett og slett med oss igjen når vi flytta.
Trodde jeg hadde tatt bilder før jeg skrudde ned det andre, men det ser absolutt ikke slik ut, om jeg ikke har det på det andre kamera da, da legger jeg det inn senere. Men, jeg tok jo bilder underveis, og når jeg var ferdig da, tenkte å legge dem ut her.

Den ultimate gardinen i eit grønt bad må jo bare være rosa! Solbleket som sådan. Jeg tok den ned, og skurte vinduet, listene og veggene (taket også)Må se om vi finner en litt finere gardin til dette vinduet. Foreløbig uten gardin her altså.

Så var det selve veggen med møblene sin tur. De har tydeligvis tapetsert rundt eksistende møbler, noe som ikke så helt godt ut når møblene var borte.
Med nye møbler ble det slik:

Ingen kommentarer: