søndag 14. september 2008

Oppdatering

Ja, det blir rent lite blogging for tiden. Med en liten som henger i puppen, og en litt større som skal sitte oppå meg og lillebror hele tiden, samt masse besøk, blir det alt for lite tid.
I dag er lillebror 2 uker gammel, men det føles som om vi har hatt han her mye lengre. Og han er så utrolig snill. Jeg pumper meg litt for å få litt større frihet, og får sove hele natten fordi faren tar han for meg, det er deilig det!
Vi begynner å få dagene i gjenge igjen, og jeg føler ikke lengre at jeg henger så veldig etter på alt.


Må bare få takke alle som gratulerer med lillebror og også dem som liker bloggen min, det er kjekt å høre!


Oppdatering på declutteringen er at jeg gjør endel hele tiden, men det er ikke alt som er noe å rope hjem om. Men, noe av det jeg har gjort er å rydde i hagen og kaste ødelagte møbler og leker, gi bort et servise, pakke sammen flere bøker som skal ut. En av dagene var jeg og storebror ute i hagen med kassen med biler. Vi leka oss og hadde det gøy, helt til han fant ut at vi måtte kvitte oss med de bilene som var ødelagt. Han sorterte selv ut en 6-7 biler som var såpass ødelagt at det ikke gikk ann å lime/ordne de, og jeg fikk kastet dem med en gang. Det er imponerende, han som har arvet min tidligere samlemani, før har jeg ikke fått kaste ting som er veldig ødelagt engang.

Jeg har veldig lyst til å begynne på igjen med declutteringsprosjektet, men jeg tør ikke helt enda. Men, jeg kommer til å jobbe med å decluttere, og oppdatere her innimellom foreløbig.
Legger ved nytt bilde av den lille lillebroren vår.

3 kommentarer:

Kosekroken sa...

Nydelig lillebror og kjempeflink storebror som er med på declutteringa!

Sølvi sa...

Han er nå bare helt nydelig da. Gratulerer så mye!

nalille sa...

Awww^^ Nydelig!