torsdag 23. april 2009

Nervepirrende minutter....

I dag er en nervepirrende dag for oss. Vi skal i et viktig møte om grunnlaget for vår trivsel og velvære, ja kanskje også økonomi og framtid. Det høres veldig alvorlig ut, men det er ikke så alvorlig som jeg vil ha det til, selv om det kan lette 1000 tanker fra skuldrene mine.

Dessverre kan ikke jeg være med, da jeg måtte jobbe pga sykdom i dag. (snakk om dårlig timing da!) og jeg må stole på at mannen får fram akkurat det jeg mener og vårt behov. Stoler jeg på det? Nei, egentlig ikke… Heldigvis vet jeg at det er flere jeg kan snakke med for hjelp med dette.

Hva er det du snakker om nå spør du deg sikkert. Og ja, jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne fortelle. Jeg har klødd i fingre etter å fortelle, skrike det ut, men vi har valgt å vente til etter møtet er ferdig med å si noe. Hvis ikke møtet fører til noe positivt går (nesten) planen i dass, og da er det egentlig ikke noe å juble for.

Derfor kommer det kanskje en hyggelig melding fra denne kant om noen timer, hvis ikke blir jeg sur og lei og sliten.. Men, jeg gir ikke opp…

PS. Det er for øvrig enda verre å stå på jobb i en slik situasjon enn det er å være der selv. Jeg teller minutter til møtet begynner, og klarer ikke å konsentrere meg noe særlig om noe som helst. Derfor måtte jeg bare skrive litt her.

5 kommentarer:

Løvinnen sa...

Spennende min venn!! Håper det går deres vei!

HildeSol sa...

Overhodet ikke nysgjerrig nå ;) *har mange teorier*

Hanne sa...

Nå ble jeg skrekkelig nysgjerrig, og du har ikke postet noen oppdatering på den her siden i går...... hint :-)

Starmom sa...

Supernysgjerrig selvsagt! Hvordan gikk det?

Den grønne sti sa...

oppdatering kommer nå...