tirsdag 7. april 2009

Gi et lite pip..

Da har det vært stille herfra en stund.
Tiden strekker ikke til lengre. Jeg jobber en hel del ekstra på butikk-jobben min, samt at jeg driver på med nettprosjektene.
Jeg kommer opp med nye gode ideer til stadighet, og mange av dem er allerede under utvikling. Mer om det kommer senere når ting foreligger nærmere ;)
Kan vel nevne at jeg har gått inn i produksjonsverden, og det på flere hold…
Men, jeg savner å blogge, og jeg savner å luske rundt i andre blogger etter gode tips og gøye historier.

En ting jeg vil fortelle om er bleiejakten som pågår på tøybleieforumet jeg driver – tøybleier.no
Her er det om å gjøre å finne et bamseikon i nettbutikkene til sponsorene som er med. Vi har fått med oss mange sponsorer og det virker som om mange syns dette er kjempegøy! Ikonet kan være lett å finne, eller godt gjemt. Noen butikker har også utviklet små hint som utgjør en skattejakt.
Det er donert mange flotte premier, noen ganger skulle jeg ønske jeg ikke arrangerte det men kunne ha en mulighet for å vinne premier jeg også. Og, det er ikke bare tøybleier som er premier, men noe for enhver ;)

Jeg kommer nok tilbake med mer fra meg om litt.

1 kommentar:

Løvinnen sa...

Så spennende... Jeg har en kjæreste som kommer opp med nye prosjekter hele tiden, og jeg beundrer dere mennesker som kommer med så mye lurt og nytt all day long!
Jeg spinner rundt i min samme boble jeg:) Du må fortelle mer om dine prosjekter etterhvert. Tipper det er noe grønt og lurt :) Send over litt guts og skapende tanker denne vei:)
God påske...