tirsdag 17. januar 2012

Jeg er tilbake!!

Wow! Det er faktisk 2,5 år siden jeg skrev sist i denne bloggen! Veldig, veldig mye har forandret seg siden da, og jeg trenger igjen å blogge i en enkel form. Helt basic, uten masse addons, etc. Jeg har levd et liv på nett, og kjenner jeg er ganske mettet, har lyst å leve livet mitt litt utenfor også. Så, her er jeg altså, og jeg aner ikke hvor aktiv jeg kommer til å være, men jeg har et lite håp om å kunne oppdatere bloggen innimellom.

Hva er nytt siden sist?
Så alt for mye egentlig, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg og familien min har flyttet til en bondegård eid av faren til min samboer. Her har vi familie og venner i nærheten, samt store utearealer for barna. Akkurat som jeg alltid har drømt om. Vi har ikke noe typisk tun, som jeg alltid har sett for meg i drømmene mine om bondegården min, men man skal aldri si aldri. Det er ikke noe drift i gården pr i dag, og det er ca 14 år siden det ble lagt ned. Den gang var det struts her. Vi holder på å pusse opp huset vårt, og det tar fryktelig lang tid.

Jeg har fått meg jobb i helsekostforetning igjen. Jeg har hatt en lang pause etter at jeg slet meg ut, og har vært sykemeldt pga binyretthet. Jeg har enda ikke kommet meg helt, men jeg er på god vei, og jobben ser jeg på som terapi for øyeblikket! Jeg har derfor også lært meg å si nei, og har lagt ned alle prosjektene mine på nett for å klare å skape ro i sinnet.

Jeg har blitt optatt av økonomi. Vel, jeg har alltid vært det, men jeg har aldri gjort alvor av planene mine. Nå har vi planer om å betale ned all gjeld, selge bort alt vi ikke bruker og leve uten gjeld. Vi liker ideen med å leve enkelt, noe jeg kommer til å skrive litt mer om senere.


Må nok redigere og ordne her en del. Men, jeg er tilbake :)


2 kommentarer:

Anne sa...

Velkommen tilbake på Blogger! Det blir fint å høre mer fra denne kanten igjen :)

Anne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.