mandag 19. januar 2009

Jobb eller ikke jobb, det er spørsmålet..

Min mann har hele tiden hatt et ønske om å kunne være hjemme med barna. Derfor satt vi opp en permisjonsordning som gjorde slik at han skulle ha sine 6 uker etter jul, også skulle vi se om jeg fikk fast jobb. Gjorde jeg det skulle han få resten av permisjonen. Jeg føler også at det kunne bli en fin løsning da jeg ønsker å få meg litt ut igjen etter å ha sittet stille i noen måneder med bekkenløsningen min.
Før jul søkte jeg på en stilling i en helsekostforetning, og var også på intervju. De ringte lille julaften og fortalte at jeg ikke fikk jobben. De hadde hatt problemer med å velge mellom meg og en annen, men hun hadde fått stillingen da hun hadde mer erfaring enn meg. Kjipt.
I løpet av julen fant jeg noen andre aktuelle stillinger og tenkte at jeg skulle søke på dem rett over nyttår.
SÅ, fredagen over nyttår ringte telfonen min. Det var fra helsekosten, de lurte på om jeg ikke kunne komme innom en tur på lørdagen (altså dagen etter). Da jeg kom inn fikk jeg forklaringen. Hun andre hadde funnet ut at det ble alt for mye å sette seg inn i, så de lurte på om jeg var interessert enda. JA! Selvsagt var jeg det.
Dette er bare en deltidsstilling, så jeg opprettholder ammingen. Men jeg hadde to tøffe innkjøringsuker med konstant spreng!
Så nå jobber jeg altså i helsekost i tillegg til mine prosjekter på nett!

1 kommentar:

HildeSol sa...

Gratulerer med jobb! :)