søndag 28. desember 2008

www.tøybleier.no

I det siste har det vært stille på mine blogger. Det er jul, jeg har begge ungene og mannen hjemme 24/7 og vi har hatt omgangssyke på tur hele familien.

Jeg har også holdt på med mitt nye prosjekt, tøybleier.no
Etter at vi fikk lillebror har jeg hatt tøybleier på hjernen. Det er vanskelig for en ikke-tøybleiebruker å sette seg inn i alt rundt temaet osv. Det eneste alternativet vi har i norge er et lukket forumavdeling inne på et bæreforum. Jeg syns tøybleier bør få komme mer fram i luften og rampelyset. Derfor har jeg laget tøybleier.no som er et tøybleieforum. Foreløbig er det lite der inne, men informasjonen skal ut. Vi skal kjøre aktiviteter og gjøre tøybleier mer gøy! Kom inn du også.
http://tøybleier.no

2 kommentarer:

Sølvi sa...

Så kjekt at noen tar opp denne saken. Da jeg fikk min eldste for over 20 år siden brukte jeg bare tøybleier (flanell og gas, bretta i snipp) og ullbukser på ham. Altså ikke noe plast i det hele tatt, og han hadde så flott hud hele veien, og slutta tidlig med bleiene. På slutten av bleieperioden hans kom jeg over ett mønster på noen som var sydd av flere lag, og hadde borreslås i sidene, slik som papirbleiene fikk etter hvert. (dette var før up and go-tiden)
Ullbuksa var strikket av lanolingarn og det holdt forbausende godt på fuktigheten, samtidig som det ikke lukta. Vaska ikke de buksene hver dag nei...
Nå er det vel helt andre ting som gjelder på bleiemarkedet kan jeg tenke meg.

Den grønne sti sa...

Så gøy å høre om tidligere erfaringer!
Jeg bruker brettebleier på min sønn, med lanoliserte ullbukser. Jeg er litt ekstrem og velger bare økologisk bomull, bambus, ull eller hamp som bleiestoff, ingen plast her heller. Men, det har kommet veldig mange nye løsninger på tøybleiemarkedet ja!