onsdag 4. mars 2009

Skrivesperre

Det går i bølgedaler også med skriving.

Ja, i de siste dagene har det stått helt stille her. Jeg har hatt tid og overskudd til å skrive, men mangler piffen. Tidligere har jeg kunnet skrevet hvor som helst. Hjemme, på bussen, på jobb, over alt har det dukket opp ideer og jeg har hatt penn og papir klart. Men nå.. I går satt jeg meg på bussen på vei til jobb, og jeg følte hodet bare este utover. Jeg hadde et klart tema om hva jeg skulle skrive, men klarte ikke å få noe ned på papiret..

Når jeg kom på jobb googlet jeg metoder for å få økt skrivelyst, de eneste rådene jeg fant er å gjøre grundig research og tvinge seg til å skrive. I mitt googlesøk etter eteriske oljer som kan fremme skrivelyst eller som hjelper å fokusere fant jeg ikke fram til noe. Kanskje er jeg for ufokusert til å finne noe? Uansett fant jeg ut at jeg skulle prøve litt oppkvikkende oljer, så nå sitter jeg her og sniffer på essensielle oljer av citronella i håp om at det skal kunne hjelpe. Eneste bivirkning jeg kan rissikere å få er å lukte myggolje og å føle meg oppkvikket, noe som ikke er dumt i seg selv noen av dem.

(og Wow, nå har jo jeg skrevet dette så da kan jeg kanskje prøve meg på det andre jeg skulle skrive også!)

3 kommentarer:

Løvinnen sa...

Kremmerhuset selger Arizona til 49 kr..:-)

Stine sa...

Hei - en liten tag til deg hos meg... Kanskje det kan få deg i gang!

Den grønne sti sa...

Løvinnen: Ah, kanskje jeg må innom der på lørdag før jobb da!

Stine: takk for tagen! Den utfordringen tar jeg lett. Men, det må bli senere/i morgen, nå bør jeg egentlig løpe på jobb.