fredag 29. mai 2009

En aldrende Bursdag

I går hadde jeg bursdag.
I dag følte jeg meg gammel...

Gårsdagen ble egentlig feiret på onsdag. Da kom jeg hjem til ferdiglaget nydelig jægergryte, og bløtekake. Guttungen klarte såvidt å holde på hemmeligheten. Han trippa og hadde så lyst å fortelle meg hva de hadde gjemt i kjøleskapet stakkars. Mannen imponerte stort. Ikke jeg engang hadde klart å lage en så flott bløtekake. Jeg så for meg en enkel sjokoladekake jeg. men neida.
Torsdagen lagde han også skillingsboller, store, saftige skillingsboller. Jeg lurer nesten på om han bare må få være hjemme og lage god mat til meg. (han rydder også, så da er det to fluer i en smekk)

Jeg jobbet i går kveld, det var en stille, treg kveld på jobb. Men jeg belønnet meg selv med økologisk sjokolade med appelsin - min favoritt! Min mann hentet meg etter jobben, og vi stakk innom for å se på ikke mindre enn 10 hus som er til salgs (8 av dem var på samme sted, og den andre var rett over veien) Hvordan finner man egentlig ut hvilket hus som er akkurat DET?

I dag da jeg våkna lå jeg og storebror å snakket i sengen. Jeg rynket på pannen over noe han sa, og han lo rått av meg. Da jeg spurte hva han lo av sa han at jeg hadde store "knurvinger" i pannen. Jeg skjønte ikke noe, og spurte hva han mente.
"Du vet når jeg knurver arkene jeg tegner på sant, da blir de sånn knurvete sånn som din panne er nå" *kremt* jeg ble ikke SÅ gammel da...

2 kommentarer:

HildeSol sa...

Gratulerer med dagen :) Og nei, du er ikke gammel -jeg er eldre... ;)

ecoMamma sa...

Takk takk hilde.