lørdag 30. mai 2009

ØkoshoppingSist uke var jeg innom på hm for å se om jeg fant noen fine økologiske klær til guttungen. Han har rimelig lite fine klær, da tenker jeg mest på dresser, skjorter osv. Men, jeg fant desverre veldig lite. Det jeg derimot fant var øko-tshorter på salg. Til meg...
Det var to for en, så jeg røska med meg to stk. Disse hadde jeg lyst på, og jeg trenger noe nytt. Passer perfekt til økobuksen jeg kjøpte før jeg ble gravid.
Stiller meg framdeles litt tvilende til hm sine arbeidsforhold, men det er lite å få tak i av økologiske klær hvis ikke jeg skal reise til bergen.

8 kommentarer:

cristina sa...

Fine t-sjorter. Må ta en tur til HM jeg og.

ecoMamma sa...

Ja, de var helt greie og perfekt til jobbklær.

Løvinnen sa...

Veldig fin den hvite:)

Cecilie sa...

Utrolig bra blogg du har! :)

Kommer definitivt innom igjen. Har du bloglovin eller andre måter jeg kan følge deg på? Kunne ikke se noen i margen.

Sv: økologidebatten er alltid interessant og aktuell. Spesielt når den er mot sånne lobotomerte hjernevaska mediestudenter som har behov for å tro at de har gjennomskuet noe :P

Cecilie sa...

Forresten... Jeg tenkte å kjøpe meg solkrem i morgen, og vil helst ha så ren og kjemikalie-fri som mulig. Hvilken ville du anbefalt?

Lurer på Jason Sunbrella for kids, men kunne ikke finne den på Grønn hverdags test av solkremer (fra 07). Vet du om den er bra? Eller spurt på en annen måte: ville du brukt den på dine to småtroll? :-)

Evt Weledas Edelweiss, vet du om den er parabenfri? Finner ikke så mye om den.

ecoMamma sa...

Hei igjen Cecilie.
Takk for hyggelig melding. Jeg likte bloggen din godt også.
Har fått ordnet til en bloglovin knapp helt oppe til høyre nå, så da er det bare å registrere seg der ;)

Jeg har ingen personlige erfaringer med de to solkremene du nevner. Vi bruker Dr.Hauschka nå, men nå når den går ut av produksjon går vi over til Lavera (dette er fordi jeg kjenner disse gjennom butikken jeg jobber i)

Men, ettersom det jeg kan se har Weleda Edelweiss gått ut av produksjon. Uansett er Weleda et trygt merke. De er sertifisert med BDIH, som ikke tillater bruk av bla annet parabener.
(Jeg har skrevet en artikkel om BDIH, men har enda ikke klart å poste den... Det kommer snart ;) )
Utifra det jeg finner om Jason sin solkrem inneholder ikke denne heller parabener eller andre skumle stoffer, så ja, denne kunne jeg nok brukt på mine barn. Vet du hvem som har denne solkremen? Vi har nemlig endel Jason produkter i butikken jeg jobber, men ikke noe solkrem.

Grønn hverdag kommer for øvrig med ny test av solkrem nå snart. I første halvdel av juni har jeg fått høre. Det er jo nå denne uken, eller neste. Har nettopp sjekket, og det var ikke kommet i dag.

Jeg skal få skrevet en artikkel om Parabener her også, har en på meditrina.no foreløpig. Også kan jeg jo skrive om produkter jeg ikke bruker og hvorfor. (Jeg ønsker nemlig ikke å publisere slikt på Meditrina da jeg ønsker å framstå litt proff :p Da hjelper det ikke å hakke på andre, men heller framheve de gode)

Jaja, litt lang kommentar:p

ecoMamma sa...

Her er det jeg har skrevet om parabener på meditrina - http://www.meditrina.no/2008/08/parabener/

Aase sa...

Så fine t-skjorter.

Er ikke mye øko-klær å få tak i nei.