mandag 15. juni 2009

Menyplanlegging uke 25

Ny uke, nye muligheter. Denne uken er permisjonen vår over.. Det føles vemodig det! Mannen og storebror har ferie denne uken. Jeg skulle egentlig også ha ferie, men tok på meg noen "hastevakter" denne uke. Derfor blir det lette måltider de dagene mannen skal lage middag.

Mandag: Grillet flintstek, maiskolber, grønn salat, stekte poteter (fridag og flott vær!)

Tirsdag: Fiskegrateng, kokt potet og gulrot

Onsdag: Tomatsuppe (med noe restepølse, grønnsaker og fullkornsmakaroni i)

Torsdag: Fiskepinner med wokgrønnsaker og kokte poteter.

Fredag: Kylling og couscoussalat med mynte fra hagen!

Lørdag: Grøt. Hjemmelaget pizza med skinke og sopp

Søndag: Lasagne med salat og brød (vurderer å lage en med spinat i også.)

Luncher denne uken: fullkorns tortillas, fylt med forskjellig salatgrønnsaker, ris, couscous, linser eller kikerter. Veggielunch all week long! (lett å ha med på jobb, samt at storebror elsker det!)

Kvelds denne uken: Grøter. Havregrøt, semulegrøt og smørgrøt. Brød med pålegg på.

Frokost denne uken: Egg, (bacon for de som spiser det) bønner. Skive/knekkebrød med pålegg. Smoothies?

Ingen kommentarer: