torsdag 8. mai 2008

Alt som trengs er et spark bak...


Vi har lenge tenkt på å bygge noe til prinsen, en sandkasse, huskestativ, osv. Men vi har aldri kommet oss i gang med det, for vi har alltid tenkt at det er for mye å gjøre. I går fikk vi en bok i posten som handler om lekesett i hagen, hvordan man bør bygge det, tips og teknikker. Jeg boblet over av lyst, og kjente spesielt at jeg hadde lyst til å lage sandkasse, for det så lettest ut. Min mann leste i boken i dag, og han ble varm i toppen av huskestativet, det måtte vi jo klare å få til! Han tenkte, målte og ringte til byggvarehandelen for å sjekke om de hadde det han mente vi trengte. Det hadde de selvsagt ikke, så vi måtte legge litt nye planer.


Så kom vi på pallene vi hadde ute i hagen, kanskje vi skulle se hva vi hadde av utstyr også planlegge utifra det hva vi skulle lage. Vi fant raskt ut at vi måtte lage en sandkasse - og den måtte bli større enn de greiene på en meter man må betale 500kr for ferdigbygget. Vi sagde rett og slett en palle i to, gravde den litt ned i jorden for så å feste ett lengre bor over som sitteplanke/feste. Lagde fire slike vegger, som vi festet i hverandre som en firkant. Også sagde vi opp noen kasser som vi brukte til gulv. Så skal vi ha i en pressening/plast i bunnen. Vi må pusse bort alle mulige flis-plasser, grunne og male den. Etter prinsens ønske skal den være kvit (likens som huset) og vi har mengder at hvit maling siden mannen er maler, så det passet oss bra.


Så alt man trenger for å få gjort ting, er egentlig bare en litt fingernemd mann, litt inspirasjon og en kveld med fint vær.

Ingen kommentarer: