tirsdag 16. desember 2008

8 Organiske Uker

Jeanette på Våre Vilde Dager har skrevet litt her om en idè hun har mtp nyttårsforsetter. Det går ut på at hun skal leve så organisk som mulig i 8 uker for å teste ut den livsstilen. Samtidig har hun i bakhånd at når tiden er over kan hun igjen få prøve sine tradisjonelle ting som hun vet hun kommer til å savne.
Her har hun laget seg mål som å velge mer vegetarisk, bruke flere økologiske råvarer i maten. bytte ut kosmetikken med økologiske varianter, planlegge kjøkkenhage, bære og samsove, gjøre døgnryttmen etter solens oppetider.
Mye bra og lurt her, og jeg kommer garantert til å kaste meg på. Min plan kommer.

1 kommentar:

Marit sa...

Fine og interssante tanker! Har selv blitt mye mer opptatt av dette etter at jeg fikk barn og flyttet ut på landet. Synes det viktigste å lære ungene mine er å leve i pakt med naturen. Naturen er ikke noe som skal overvinnes og temmes, men noe som vi skal innrette oss etter og være en del av. Å følge solens rytme har vi gjort mange ganger, da spesielt i ferier og på reiser. Men det moderne samfunnet gjør at dette nærmest er umulig fordi vi har timeplaner og avtaler som styrer oss og tiden vår.