tirsdag 9. desember 2008

Skape noe selv

En av damene jeg snakker litt med på nett innimellom inspirerer meg veldig til å være kreativ selv og ta ting i egne hender.
Hun er hjemmeværende mamma med jenten sin, og driver siden Hjemmemamma.com for hjemmeværende mødre, som har en tilhørende nettbutikk der hun selger produkter som kan bidra til å gjøre hjemmesituasjonen med barn lettere, uavhengig av om du er hjemmeværende eller ikke.
Hun har også flere blogger, bla annet innviklet.no som er en bæreblogg, og selvgjort.com som er en blogg der hun prøver å lage ting, og gjøre kreative ting i hjemmet av ting hun har hjemme. Miljøvennlighet og kreativitet et ting jeg er veldig glad i.
Attpåtil syr og strikker hun selv. Det nyeste er tøybleier og bæreslynger. Tøybleiene er nok bare for privat bruk foreløbig, mens den ene ringslyngen ligger ute for salg på nettbutikken. Jeg håper, at hvis Jeanette leser her nå, så tar du utfordringen min og produserer mer. Jeg syns flere burde satse på sine Ideer og at flere bør kjøpe norskprodusert design.
Så en oppfordring til dere lesere her inne, støtt norsk - Hjemmemamma.com

1 kommentar:

Jeanette sa...

Åh! *tårer i øynene* Tusen takk! Så god du er! :)