lørdag 21. februar 2009

5 på topp barnekosmetikk

Jeg måtte lage meg en topp fem på barneprodukter også. Jeg er jo mamma til to små barn, og bruker barneprodukter jevnlig. Samtidig er jeg opptatt av at produktene er så rene som mulig og at vi bruker så lite som mulig.

1. Sensitive Neutral vannfri salve fra Urte-haven. Sår stump? Ikke noe problem. Sår hud? Ikke noe problem. Denne funker flott til både voksen og barn. Vi har nettopp hatt veldig sår stump på lillebror pga tannutbrudd, og der var den megaflott. Funker også som kuldekrem da den ikke inneholder vann.

2. Kremfresh Helt fett Lavendel. Veldig god og beroligende fet krem til kroppen. Storebror har eksem, og denne virker veldig bra på dette. Kløen gir seg og vi trenger ikke smørre så ofte som tidligere. I serien er det også en tynnere krem, såpefri såpe og en gele som kan brukes til f.esk dusj.

3. Tinti Malesåpe. La barna male seg ren. Kommer i blå, grønn og rød. Med naturfarger, ingen farlige stoffer, og er helt såpefri. Finnes også med bla annet tryllebad som er badebomber som farger badevannet, og badevannsfarger ++(vi har ikke badekar =( )

4. Tomtombaby sjampoo og dusj. Deilig duft av vanilje. Gir god fuktighet til huden og sørger for at hudens naturlige fuktighetsbalanse opptimaliseres. Storebror elsker å leke at han er like stor som mamma. Vi står ofte å smører oss inn i denne begge to.

5. Urte-haven cream bath. Denne bruker vi til storebror i dusjen, samt at vi bruker den til lillebror når vi skal skifte bleie og ikke har vann tilgjengelig. I tillegg fungerer den ypperlig som mild sminkefjerner til meg. Mild og god og absolutt et must i stellebaggen. Produktet er sertifisert Økologisk av debio.


Om du føler kallet må du bare skrive en topp 5 barnekosmetikk du også, så kan du gi en liten lyd i kommentarfeltet her.

Ingen kommentarer: