torsdag 19. februar 2009

30days – til ære for googlesøkere
Jeg får ofte inn søk fra google på 30days grunnet jeg ligger som nr 7 på google søket pga mitt tidligere blogginnlegg om noen helt andre 30dager
Men, som den gode blogger jeg er må jeg møte etterspørselen fra lesere, og siden jeg da jobber i helsekost kan jeg skrive noen ord utifra mitt synspunkt gjennom salg og erfaringer fra kunder. Jeg har ikke prøvd dette produktet selv, grunnen til det er at jeg ammer og man da ikke skal bruke vektreduserende preparater.

30days er et produkt jeg selger nesten hver dag. Det er uten tvil på vår topp 5 liste fra 2008 og veldig mange ser ut til å være interessert i dette produktet. Og det er ikke rart. Produktet lover på forsiden av esken en vektreduksjon på 1-2 størrelser på 30dager. Veldig mange mennesker mener de har litt ekstra å gå på, og da spesielt på magen, derfor treffer dette produktet godt da det går på de ekstra cm mange har rundt mageregionen.

”30day inneholder Med-Eq Gaiapharmas egen-utviklede og unike ekstrakt DToX™. Urtene i DToX™ har rensende og styrkende virkning på kroppens fordøyelsesorganer og stimulerer kroppens evne til å kvitte seg med skadelige avfallsstoffer. 30days™ inneholder også unike gluko polysakkarider (betaglukaner), som er kjent for å aktivere og støtte vårt naturlige immun-forsvar. Studier indikerer tydelig at de unike ingrediensene i 30days™ blant annet stimulerer et protein som øker fettforbrenningen. Proteinet finnes i magefett, og derfor ser 30days™ ut til å være spesielt virksomt mot store mager. Kombinasjonen av 30days™, fysisk aktivitet og et sunt kosthold med et beskjedent inntak”
Fra hjemmesiden til 30 days


Våre indre organer er omringet med et lag fett for å skjerme mot støt. Når man opplever å ha litt forstørret mageomkrets er fettlaget rundt de indre organene i magen større enn ved en slank mageomkrets. I dette fettlaget har vi alle sammen bakterier, både gode og de ikke fult så gode. Disse kommer som regel fra tarmene da mageregionen er nær tarmene. 30dager bryter ned bakteriene i fettcellene rundt de indre organene og dermed letter nedbrytingen av fettcellene.

Noen av kundene våre kommer tilbake og sier de har fått hard mage av dem, og det er også en av bivirkningene på disse tablettene. Derimot hjelper det godt å bruke Oxytarm sammen med disse. Oxytarmen fjerner plakk og belegg i tarmene og dermed bedrer opptaket av 30 days. Oxytarm kan brukes som en lang utrensing.

Døgndose
30days: Ta to tabletter morgen, og to tabletter kveld. Det er 120 tabletter i pakken, dvs en pakke varer i 30dager. Det er ikke noe problem å bruke disse i flere måneder etter hverandre, men ta en pause innimellom.
Oxytarm: Hvis du ønsker å bruke oxytarm som en utrenselseskur før du begynner på 30days og som en hjelp på magen mens du bruker 30days kan du begynne med to tabletter morgen og to tabletter kveld i tre-fire dager før du begynner på 30days også gå over til en morgen, og en kveld når du begynner på 30days.

Pris: varierer veldig fra ca 350-410kr for 30days
Pakketilbud: ca 500for både 30days og oxytarm
Oxytarm alene: fra 150-200kr for 60tab og ca 400kr for 150tab

Kvinneverden har også testet ut 30days


Jeg blir glad for innspil og råd her. Kanskje du har testet 30days?
Kommenter gjerne. Og kom gjerne med ønsker om flere helsekostpreparater jeg kan skrive om ;)

5 kommentarer:

Løvinnen sa...

Jeg elsker alle disse miljø og økologisk bloggene som dukker opp rundt meg:)
Flott blogg:-)
Og koselig at du følger meg:)
Løveklem!

Anonym sa...

I inclination not approve on it. I think nice post. Specially the title attracted me to be familiar with the whole story.

Anonym sa...

30 dager har kommet og gått og tiltross for at jeg har knasket 4 piller hver dag, spist hvetegress og trent ca 3 dager i uka er jeg nøyaktig akkurat den samme gamle. Det var penger rett ut av vinduet gitt.

Anonym sa...

Spot on with this write-up, I genuinely believe this website requirements much more consideration. I'll in all probability be once again to read far more, thanks for that info.[url=http://jerseys205.0fees.net/]Cheap NFL Jerseys[/url]


Anonym sa...

http://www.site.com - [url=http://www.site.com]site[/url] site
site