søndag 15. februar 2009

Syk syk syk

For en uke.. Jeg holdt liksom på med innkjøringen til flylady, men det må jeg absolutt utsette for jeg er blitt megasyk. Har ikke vært såpass forkjølet-syk på lenge. Tilogmed øynene renner og halsen er vond. Lillebroren i huset er også syk, det var han som ble dårlig først. Han hadde nesten 40 i feber da jeg kom hjem sent fredagskveld. Jeg skulle på jobb igjen lørdagsmorgen, men fant raskt ut at jeg ikke kunne gå da både han og jeg ble dårligere. Jeg har prøvd å ta noen "vidunderpiller" jeg har fra jobben, og som også jeg kan bruke når jeg ammer, får se i morgen om det har hatt noen effekt. Jeg tviler egentlig på at det vil hjelpe siden jeg er såpass rammet..

Denne uken har det vært fult kjør hele tiden. Jeg har vært på jobb på helsekosten, samt mitt nyeste prosjekt. Jeg er nemlig offisielt blitt frittstående hudpleiekonsulent for Kremfresh. Det betyr at jeg skal ha kremfresh-kvelder der jeg forteller om produktene og har ansiktsbehandling på kunder. Vi hadde en slik kveld på fredag, det var kjempespennende. Gleder meg til jeg kan ørlitegrann mer om produktene slik at jeg føler meg litt tryggere på det.
(så om noen er interessert i produktene til kremfresh kan de nå bestilles gjennom meg ;) )

Nå håper jeg bare at jeg blir bra igjen snart. Er mye jeg skulle hatt overskudd til å gjøre, men ingenting funker når man er syk. Neste uke hadde vi planer om å omorganisere storebror sitt rom også.

2 kommentarer:

Mourie sa...

Du har min dypeste medlidenhet, forkjølelse er noe herk! Flott layout på bloggen din forresten ;-D Ser du skriver at du bærer i sjal, er du inne på Tettinntil?

Den grønne sti sa...

Hei Mourie!
Ja, du hadde jaggu stilig layout du også! hehe;)

Jeg er på tettinntil, men jeg er ikke så popp der inne iom at jeg startet tøybleieforumet tøybleier.no, så jeg har valgt å ligge litt lavt i terrenget. Men, tettinntil er absolutt et bra sted for bærere, jeg har funnet mye inspirasjon der.