søndag 22. februar 2009

Det våres!

Eller er det bare jeg som innbiller meg det når gradene snur og snøen smelter? I dag fikk jeg bekreftet at det ikke var det. I dag er første dagen da snøen er ordentlig borte og hva er det som dukker opp på marken min? Nydelige snøklokker i fleng! Deilig!
Fuglene synger utenfor vinduet mitt fra morgen til kveld, her er vi litt priviligert siden vi bor over fjorden fra et fuglereservat. Det gjør at vi har mange fugler i hagen, i fjor vår hadde vi også fugler inne i takspirene våre på hver side av huset.
Jeg er glad i våren, og har lenge gledet meg til å gå ut å grave i jorden. Jeg hadde planer om det en helg for to uker siden, men da kom typisk nok snøen. Jeg er nok litt tidlig ute. Men, er det så rart da? Jeg gleder meg til å se alt spire og gro. I år som i fjor tenkte jeg å ha urte og grønnsakshage, kanskje vi prøver noe nytt i år også. Tror jeg må finne fram frøene vi hadde igjen fra sist, planlegge litt og se over hva jeg trenger av nytt. Er jeg hagegal? Neida, jeg bare lengter etter våren.

2 kommentarer:

HildeSol sa...

Ingen tvil om at du bor på et helt annet sted av landet enn meg -her snødde det i hele går. Snøklokker ser vi neppe på en måneds tid ennå...

Den grønne sti sa...

Det hører nok med at jeg bor med fjorden. Det er varmere (og dermed mindre snø) her enn i f.eks Bergen.

Jeg skulle legge ut bilde, men kamera ville ikke samarbeide i dag heller.