mandag 2. februar 2009

dag to flyladyoppstart

Som jeg skrev i går, tenkte jeg å begynne med flylady igjen etter at jeg hadde totalkrasj her i sommer. Jeg skrev at jeg begynte dag en i går kveld, og skurte også vasken da. Men jeg fant ut at det kunne være greiere å blogge om tingene kvelden før, også gjøre det dagen etter, slik at jeg fortsatte dag 1 i dag også. Så i dag har jeg passet på at vasken skinner hele tiden. Det er så deilig å se at vasken skinner og at jeg egentlig ikke trenger å gjøre så mye for å få den skinnende. Alt jeg har gjort er å skure den litt ekstra med håndkraft, også tørke over den i løpet av dagen

Så, oppgaven for dag to er følgende:
Stå opp og kle på deg ordentlige klær, ordne hår og ansikt og ta på deg sko. Allerhelst knytbare sko. På den måten er du klar for å møte alle ting i løpet av dagen.

Den skal jeg fint klare. Det er mange som syns det er rart med sko inne. Jeg har gjort det som en vane fra jeg startet med flylady i 2005 og føler at det er helt rett. Jeg føler vel egentlig at jeg er mer effektiv når jeg har sko på meg.

5 kommentarer:

Heidi sa...

Jeg forstod ikke helt hvorfor man skal ha sko på inne, er man mindre klar når man er barbeint?

HildeSol sa...

Dette skal jeg følge med på. Tror nemlig ikke opplegget i seg selv er så dumt, men jeg klarer ikke FlyLady-siden, synes formuleringene der er så nedlatende og bedrevitende. Men jeg som elsker å gå barbeint ute, begynner neppe med sko inne... ;)

Sølvi sa...

hei jeg var inne og så litt å det forumet du henviste til. I flyinginnorway sine yahoo-grupper fins det også mindre grupper for de som vil diskutere mede. Alle må være medlem i hovedgruppa og få de daglige påminneldene, men i de små gruppene snakker vi om alt mulig. Og pusher hverandre framover mhp husarbeidet

Den grønne sti sa...

Heidi: Hovedgrunnen med de skoene er at det ikke skal være så lett å legge seg ned på sofaen å bare slurve når man har sko på seg. Men, som jeg skrev er det mange som ikke følger denne..

Hilde: Ja, flylady er så amerikanisert at det blir nedlatende i formuleringene. Det er vel sånn det meste i amerika er.

Sølvi: Ja, du er vel oversetter sølvi? Jeg er oversetter anita, så de gruppene vet jeg om og er også medlem i noen, men det er supert at du nevner det her så kan andre som kanskje tilfeldigvis kommer innom se at det er andre steder å finne litt inspirasjon.

Om man er medlem i den norske gruppen er det bare til å snakke med mette, eller sende en mail direkte til gruppen om t du vil være med i diskusjonsgrupper.

Heidi sa...

Jeg er filosofistudent, så det er på sofaen jeg gjør arbeidet mitt :) (Bøker er involvert altså!)