søndag 22. februar 2009

Intervju og engasjement

For to uker siden skrev jeg at det lønner seg å jobbe med noe man brenner for. Jeg skrev videre at jeg skulle intervjues av en som hadde funnet meg via meditrina. Denne damen er butikksjef på en kosmetikkforetning i bergen, og etterhvert som vi snakket sammen ledet samtalen seg i en slik retning at hun inviterte meg på jobbintervju. Intervjuet gikk kjempebra, og dagen etter fikk jeg telefon om at de likte meg kjempegodt. Uken etter var det klart for opplæring. Dette er ikke noe vanlig jobb, og det er ingen som har drevet med akkurat det samme før (selv om det er mange som har gjort det i andre firma)

Jeg er nå frittstående hudpleiekonsulent for kremfresh. Dette betyr at jeg forhandler produktene deres. Jeg og en annen som jeg samarbeider med en stund kommer hjem til kunder som ønsker kundekveld, presenterer produktene og har demo på produktene. Vi arrangerer også kundekvelder og arrangement andre steder og er med på messer.

Så, om du er fra bergen og har lyst på en kveld med gode venninner og ferske rene produkter er det bare å ta kontakt. Da kan man få veiledning i riktige produkter, teste ut og kjenne på varene før man kjøper dem. Vi har opprettet en "firmablogg" (denne er helt nyoppstartet og absolutt ikke ferdig) der vi skal ha info om virksomheten, bilder og referat fra kundekveldene våre og gode tilbud til lesere.

Ellers skal jeg også legge ut endel av produktene i nettbutikken om litt.

3 kommentarer:

Løvinnen sa...

Åh, så stilig da:-)
Selger du noen produkter i egen nettbutikk du?
Løveklem

HildeSol sa...

Gratulerer! :) Så spennende.

Den grønne sti sa...

Ja, dette er kjempe spennende!

Løvinnen: Jeg driver siden meditrina.no med tilhørende nettbutikk der jeg bare selger økologiske eller miljøvennlige produkter.