mandag 2. februar 2009

Decluttering på høygir!

I dag har vi hatt en liten klinsj jeg og mannen. Det har gått litt på ting og behov(og miljø). Vi føler begge at vi har alt for mange ting, og det hoper seg bare opp. Vi har lenge snakket om å gjøre noe med det, men har ikke kommet til enighet om hva vi skulle gjøre, men i dag har vi gjort det. Endelig..

Vi har nemlig et kontor/lager/gjesterom oppe som ikke har vært brukenes pga alt for mye rot. Det er dette rommet vi har stuet alt vi ikke bruker i da vi ikke har loft, kjeller eller brukenes bod til å lagre i. Vi har lurt på å gjøre om dette rommet til storebror slik at han får litt større rom, og slik at vi kan ha inn begge ungene her etterhvert. Så i dag fant vi ut at det var på tide å gjøre noe her. Det begynte med at jeg ryddet rommet til storebror sammen med ham, mens mannen ryddet 1.etasje. Så bare utviklet det seg, og vi har brukt hele ettermiddagen til rydding. Tror vi har sortert ut 4 store søppelsekker som skal kastes. Vi tenkte låne oss en tilhenger å få kjørt skrotet bort.

Så skal vi bruke resten av uken på å rydde gjesterommet, ja egentlig hele huset skal tømmes for rot og kjøres bort/selges. Vi er så lei av tull nå!

2 kommentarer:

Tina Høgevold sa...

Høres nydelig ut! Jeg trenger litt inspirasjon her til å gjøre det samme:) Det er utrolig hvor mye TING man samler seg opp gjennom et liv altså. Og om man ikke har brukt de på et par år så vil man sannsynligvis ikke bruke det igjen heller!

Den grønne sti sa...

Ja, det var deilig. Vi fant også en del ting vi har leitet etter en stund, bla annet overføringskabelen til kamera mitt. Jeg har lånt meg et annet kamera fordi jeg ikke klarer å overføre bilder *tåpelig*

Nå ser jeg faktisk at vi har god plass i dette huset. hehe..