torsdag 24. juli 2008

dag 17 og 18 av 365declutteringsdager

Spørsmålet er: Hvor deilig ville DU føle deg om du fjernet en ubrukt ting fra huset ditt hver dag i ett helt år? Declutterings-utfordringen! Kast, gi bort, eller selg en ting fra hjemmet ditt hver dag i ett år.
Ingen regler.
Ingen råd.

Dag 17
I går gikk det litt hektisk for seg her, og jeg glemte å poste om min decluttering. Men, jeg pakket ned en hel pose med klær som jeg tok med meg til fretex. Noen bukser jeg brukte før, en som var alt for stor med masse tråder på siden, og en som var alt for liten!! Også tok jeg med meg speiderdrakten i samme pose. Ser for meg mye styr for å selge den, så om noen er interessert i forfatteren av den grønne sti`s start på naturlæren har snart en fretexbutikk i bergensområdet den. LOL..

Dag 18
I dag tok jeg med meg støvsugeren jeg skrev om tidligere, samt et gammelt tv som var knust og leverte på expert..

Hva har du kvittet deg med i dag?

7 kommentarer:

Sølvi sa...

Kvitta meg med to slikkepotter i går, og 10 pocketbøker i dag

Anonym sa...

Jeg har ikke kvittet meg med noe stort jeg... (rødme).. Dere er så flinke! Jeg er ikke det jeg... (rødme igjen).. Jeg har gitt bort en pose med papegøyefjær da.. Men den ligger her enda og venter på den nye eieren. Ellers er det så varmt at jeg ikke klarer å puste... Jaja... jeg svikter som en gal.. Babysteps.. jeg kaster små ting! Hihi....

Nemojinx sa...

Hallo dere!
Jeg slenger meg på i kasteting-kampanjen, og starter i det små med å selge en gammel skriver(printer)til en kar for 100 kr.(Har også hivi ut et par av min manns gamle sko som han ikke har hjerte tilo å hive selv..hehe)Sender utfordringen videre, for dette var jo en kjempeide!

Nemi sa...

Super ide, da! Starter i det små som jeg ser flere av dere gjør. Det viktigste er vel at man gjør det.... Men i dag er det så varmt at det eneste jeg orker å hive er to gamle potteplanter som egentlig skulle ha sluppet å kjempe for livet hos meg for leeenge siden...
Ha en fortsatt grønn og het dag! (Gjelder to liter svette som et bidrag tro?) Hilsen Nemi

Heidi sa...

To bæreposer med bøker og en dingseting.

Elisabeth Augusta sa...

I dag for en haug med slips i containeren - sammen med masse annet :-)

Den grønne sti sa...

Gøy at flere kaster seg på utfordringen.