søndag 13. juli 2008

PS, og en liten utfordring til meg selv.

PS!!
Jeg reiser på ferie i morgen tidlig, og er ikke helt sikker på hvor lenge jeg blir borte. Jeg har allerede kvittet meg med 7 ting, og lagt det inn på forhåndsposting i bloggen. Dvs at det fortsetter å komme innlegg om hva jeg kvitter meg med, men jeg kommer ikke til å kommentere kommentarer - det tar jeg når jeg kommer hjem igjen fra ferien. Om jeg blir borte i mer enn 7 dager, blir det en liten pause i innlegg herfra, også oppdaterer jeg med det jeg har kvittet meg med når jeg kommer hjem.

Også vil jeg gi meg selv en liten utfordring på turen. Det er vanlig at vi bruker masse penger på god mat, og suvenirer/ting vi bare tror vi trenger på ferie. Vi har bestemt oss for å kjøpe mat i butikken framfor å spise ute på resturang til ethvert måltid. Vi vil også prøve å unngå å kjøpe alt mulig rart tull som vi egentlig ikke trenger. Det kommer bare til å gå med i declutteringsutfordringen om noen uker. ;)

Så ferie utfordringen er altså:
* Prøv å spise billig (og miljøvennlig)
* Ikke kjøp noe du egentlig ikke trenger.

Så blir det spennendes å se om vi klarer det. Oppdatering kommer.

2 kommentarer:

Sølvi sa...

En god tanke for ferien! Eller det var vel to - det lønner seg stort sett å tenke gjennom hva man drar inn i huset sitt ja.

Den grønne sti sa...

Vi klarte det bra syns jeg. Greit, vi kom hjem med endel mer enn vi reiste med, men noen av tingene var planlagt. Som campingsstolene.

Det var også en liten livredder å ha med seg kjøleboks som vi plugget i sigaretttenneren på bilen. Da kunne vi ha pålegg og mat med oss, og ikke stoppe over alt.